Recepty

Zelený citronový pepř

Nakládaný hermelín se sušenými rajčaty

Suroviny:

2 ks hermelínu
3 KL směsi Zelený citronový pepř
3 stroužky česneku
1 ks cibule
3 PL na jemno pokrájených sušených rajčat
1,5 dcl slunečnicového oleje

Postup:

Hermelín nakrájíme na menší kostky. Vložíme do sklenice, prokládáme nakrájenou cibulí na plátky, pokrájeným česnekem, rajčaty a jednotlivé vrstvy prosypáváme směsí Zelený citronový pepř a proléváme olejem. Ideální je nechat alespoň týden uležet v lednici, pokud to vydržíte… Na tento recept jsme použili sklenici o objemu 0,5l. Na nakládání sýrů se skvěle hodí i směs CITRONOVÝ TYMIÁN nebo SALÁT „NAVOSTRO“.

Share this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *